Buitenschoolse opvang op 3 locaties Locatie Deltalaan - Anne de Vriesschool Christelijke visie en kindgericht Kwalitatieve en professionele opvang Locatie Prickwaert Opvang op 5 locaties in Sliedrecht Locatie Valkweg - Prins Willem-Alexanderschool Uw kind staat centraal Al spelend vaardigheden leren Locatie Merwestraat - Oranje-Nassauschool Vaste pedagogische medewerkers Locatie Vivaldilaan - Anne de Vriesschool Opvang voor iedereen

Komt u ons team versterken?

Voor onze oudercommissie zijn wij nog op zoek naar een aantal ouders, komt u ons team versterken?

Als lid van de oudercommissie, vertegenwoordigt u samen met een andere ouder de opvanglocatie, waar uw zoon/dochter gebruik van maakt.

Jaarlijks vinden er ongeveer 5 vergaderingen plaats, waarbij er gezamenlijk gekeken wordt hoe de kwaliteit van de opvang nog beter gerealiseerd kan worden. Leden van de oudercommissie kunnen advies geven op o.a. het pedagogisch beleid, veiligheid- en gezondheidsbeleid en wijzigingen van de prijs.

Daar Eigenwijs Kinderopvang graag samen met u als ouder, de kwaliteit van de opvoeding van uw kind willen optimaliseren, stellen wij het erg op prijs als u met ons mee wilt denken om de opvang nog leuker te maken voor de kinderen.

Indien u graag meer informatie zou willen ontvangen of vragen heeft, kunt u contact opnemen met leden van de oudercommissie via het mailadres: oc@eigenwijskinderopvang.nl of met Harold: harold@eigenwijskinderopvang.nl.

Het reglement van de oudercommissie is verkrijgbaar bij de directie.

Wij hebben de volgende vacatures binnen de oudercommissies:

Prickwaert

  • Voorzitter
  • Algemeen lid

Oranje Nassau

  • Algemeen lid

Prins Willem-Alexander

  • Algemeen lid

We hopen u wellicht binnenkort welkom te mogen heten bij de oudercommissievergaderingen.

Met vriendelijke groet,

Mede namens de oudercommissie, Harold Verloop